Broneeringute kogumaht kasvas 138K euroni

Tennisekeskuste sulgemisest hoolimata jätkab MyGames kasvamist. Käesoleval kuul jõudis platvormil registreeritud broneeringute kogumaht 138 000 euroni. MyGames’i kaudu broneeritavate keskuste arv kasvas veebruaris 25% ning väljakute arv lausa 138%.

Suure kasvu väljakute arvus tõi MyGames broneerimissüsteemi kasutuselevõtt Pärnu Tennisekeskuses. Tegemist on esimese suure keskusega süsteemis, mil arvestatav hulk nii sise- kui välisväljkuid.

Lähiajal on MyGames’iga liitumas tenniseväljakuid Rakverest, Raplast, Tallinnast, Tartust ja Pärnust. Läbirääkimised käivad veel nii mõnegi suurema halli automatiseerimise osas, seega põnevaid uudiseid võib oodata üsna mitmel rindel.

Kokkuvõtva ülevaate uutest liitujatest anname alati oma uudiskirjas. Jooksvalt saab liitujatel aga silma peal hoida MyGames’i Facebookis või Instagramis.

MyGames’i meeskond jätkab jõudsalt ka Euroopa tenniseväljakute kaardistamist. Tänaseks on meie andmebaasi kogunenud üle 10 000 tenniseväljaku 17st Euroopa riigist ning õige pea hakkame kõiki neid väljakuid kaardile tooma.

Sarnaselt koostööle Eesti Tennise Liiduga on MyGames ja Eesti Padeli Liit ette valmistamas ühiste kavatsuste lepet, mis annab kahe organisatsiooni koostööle raamistiku ning hoogu juurde maailma kõige kiiremini kasvava spordiala arengule Eestis.