E.Rumberg: “See on veel parem lahendus, kui eelmisel aastal ette kujutada oskasin”

MyGames’i broneerimissüsteemi ja väljakuautomaatikat arendades on meie jaoks tenniseharrastajate kõrval alati olnud  kesksel kohal ka väljakuomanik. Oma demoväljakut avades seadsime endale hüpoteesi, et suudame tenniseväljaku tulu tõsta, hoides samal ajal märkimisväärselt kokku väljakuomaniku aega, higi ja kulusid. Oma väljakul nägime tulemust juba eelmisel suvel, aga nüüd on see päris.

Alljärgnev kasutajakogemus ei vaja pikemat sissejuhatust. Aitäh, Egle, nende soojade sõnade eest. Uulu tenniseväljaku lugu muutmata kujul: 

“Meie tenniseväljak valmis eelmisel aastal. Otsisime sobilikku lahendust, et tenniseväljaku kasutajad saaksid väljakule nii, et füüsiliselt me võtit vahendama ei peaks. Esimesel aastal lahendasime laenutamise lukukapi abil, aga koodi aktiveerimine eeldas ikkagi administratsiooni poolt väljaku juures käimist ja arvete esitamine võttis samuti omajagu aega.

Sellel aastal jõudsime MyGames süsteemini ja pean tunnistama, et nende poolt pakutav süsteem on veel parem lahendus, kui eelmisel aastal üldse ette kujutada oskasin. Meie tenniseväljakul on lisaks broneerimissüsteemile ülesse seatud ka ligipääsu süsteem, mis ei eelda meiepoolselt enam ühtegi lisategevust. Mängijad saavad tasuda koheselt enne mängimist ja sellega seotult on arvete esitamise töö- ja ajakulu kadunud. Administratiivne pool on meie poolt põhimõtteliselt olematu.

Lisaboonuseks on see, et MyGames süsteemi kasutaja näeb kõiki väljakuid ja tänu sellele on väga mitmed uued mängijad meie väljakuni tee leidnud. Selle aasta ühe nädalaga on väljaku täituvus ja sellega kaasnenud tulu olnud samas suurusjärgus eelmise aasta ühe kuuga.

Kuigi ma alguses olin MyGames süsteemi ees väga kahtleval seisukohal, siis täna võin kinnitada, et välja on töötatud väga kasulik, kaasaegne ja vajalik süsteem! Ja eriliselt kiidan kogu kliendisuhtlust, kogu koostöö on laabunud ääretult mõistva ja toetava suhtumisega.

Olen tänulik, et meie väljakule jõudnud olete!

Lugupidamisega
Egle Rumberg
Uulu Põhikooli direktor”