Eesti Tennise Liit tunnustas MyGames’i “aasta regionaalse tennise arendaja” tiitliga

MyGames ning Eesti Tennise Liit allkirjastasid 2019. aasta lõpus ühiste kavatsuste protokolli, millega osapooled kinnitasid ühiseid soove tennisespordi edendamisel ja kandepinna laiendamisel. Ühised soovid kulmineerusid 13. novembril “Aasta regionaalse tennise arendaja” tiitliga Eesti Tennise Liidu aastalõpu auhinnatseremoonial.

Veebruaris asusime kaardistama Eesti tenniseväljakuid eesmärgiga värskendada väljakute andmeid ning tuua kõik Eesti tenniseväljakud ühele kaardile. Täna on MyGames’i kaardil 136 tennisekeskust veidi enam kui 350 väljakuga.

Aasta esimeses pooles tegelesime jõudsalt tenniseväljakute automatiseerimissüsteemi arendusega, et anda väljakuomanikele rohkem vabadust ja võimaldada neil end väljaku küljest “lahti ühendada”. Juba juuli alguses avasime Pärnus esimese iseteenindusliku tenniseväljaku. Väljakut saab broneerida mobiilirakendusest või veebist ning selle eest kohe tasuda. Mängija saab värava avada unikaalse koodiga või otse mobiilirakendusest ning kui väljas kisub hämaraks, süttivad tuled automaatselt.

MyGames Demoväljak Pärnus tekitas palju elevust, mistõttu võib iseteeninduslikud tenniseväljakud leida juba ka Paidest ning automatiseerimise ootel on veel mitmed väljakud Eesti eri paigus. Oktoobris muutsime iseteeninduslikuks esimese tennise sisehalli Pärnus, mis tõestas, et automatiseerida on võimalik nii sise- kui välisväljakuid.

Automatiseerimislahendustest võidavad kõige rohkem eelkõige väikesed tennisekeskused ja üksikväljakud, kelle tööjõukulusid väljaku automatiseerimine oluliselt vähendada aitab. Sellised väljakud asuvad enamasti pigem väljaspool suuremaid linnu ning ilmselt see tõigi Eesti Tennise Liidu aastalõpupeo auhinnatseremoonial meile pidulikult “Aasta regionaalse tennise arendaja” tiitli.

Aitäh selle tunnustuse eest 🙂