Hea võimalus anda omapoolne panus tennisemaailma edendamisesse

2021 aasta algul kaasasime investoritelt kuuekohalise summa Eesti turu vallutamiseks ning esimeste välisklientideni jõudmiseks. Liigume planeeritud kursil ning valmistame juba ette järgmist rahakaasamist 2021. aasta III kvartalis. 

Tänu koostööle ja tagasisidele Eesti tenniseväljakute omanikelt ning haldajatelt oleme tänaseks leidnud oma toote „retsepti“ ja teame täpselt, milliseid lahendusi erinevat tüüpi tennisekeskused vajavad – üksikväljakutel ühed ootused, suurtel hallidel mõnevõrra teised. Järgmise rahastusvooru eesmärgiks ongi väljatöötatud lahenduste lõplik paketeerimine ning intensiivne laienemine välisturgudele. Plaan ja eeltöö maailma suurima tennise- ja padeliväljakute andmebaasi loomise näol on juba tehtud.

Soovime laienemisplaanide elluviimiseks kaasata 750 000 eurot ja ületada aastase perioodi jooksul 10 000 kasutaja ning 1,5 miljoni eurose kogukäibe piiri. Esimeste välisturgudena sihime Suurbritanniat, Hispaaniat ja Belgiat, samuti tuntakse MyGamesi toote vastu juba aktiivset huvi ja peame läbirääkimisi potentsiaalsete klientide ja partneritega Dubaist, Kuveidist jm Pärsia lahe piirkonnast.  

Järgmise rahastusvooru osas käivad juba läbirääkimised investoritega nii Eestist, kui ka Soomest, Inglismaalt, Tšehhist ja mujalt. Kui tunned investeerimise vastu samuti huvi ja soovid meie plaanidest täpsemalt teada, kirjuta julgelt margus@mygames.ee