Kas head saab teha veel paremaks?

Kui sinu juhtida on suur tuntud tennisekeskus, kus võib-olla 10 ja enamgi väljakut, naudid tõenäoliselt üsna vilgast tegevust oma keskuses. Palju trenne, laagreid, turniire ning suur püsiklientide liikmeskond, kes tagab suhteliselt suure osa püsibroneeringutest. Täituvus on hea ning mängida soovijaid on tõenäoliselt rohkemgi, kui platsidele mahub. Siiski on päevasel ajal üksikuid aegu, kus mõni väljak tühjana seisma jääb. Ka viimasel hetkel tühistatud ajad võiks ikkagi ju maha müüa, läbi selle efektiivsust tõsta ja rohkem tulu teenida. Võimalik, et oled broneerimis- ja administreerimissüsteemidesse küll märkimisväärselt investeerinud, aga kiirest otseteavituse kanalist on teinekord siiski puudu.

MyGames’il on sulle lahendus – väljakute marketplace. Võõrapärase nimetuse taga peitub tegelikult lihtne, loogiline ja kasulik väljakuaegade „portaal“. Justkui autot või korterit müües, saab ka MyGamesi platvormi kaudu oma tühjad väljakuajad suurele tennisekogukonnale nähtavaks teha ja nii ka üksikud vabad „augud“ maha müüa. Tänu mobiilirakenduse teavitustele jõuab info ka viimase hetke tühistatud aegadest automaatselt ja otse mängijate taskusse, pakkudes sulle suuremat väljakute täituvust ning võimaldades platsile pääseda ka neil, kes muidu õhtusel tipptunnil vabast väljakust ilma jäävad.

Lisaks sellele saad MyGames’i näol endale usaldusväärse koostööpartneri, mitte lihtsalt teenusepakkuja. Aitame uutest võimalustest teavitada nii sinu olemasevat kliendibaasi kui tervet MyGamesi kogukonda. Iseenesestmõistetavalt pakume jooksvat kliendituge ja oleme alati olemas.

Kokkuvõttes oled rohkem nähtav, paraneb keskuse efektiivsus, teenid rohkem tulu ja ka mängijate jaoks muutub mänguaja leidmine palju lihtsamaks.

MyGames’i marketplace’iga liitumiseks võta julgelt ühendust: info@mygames.ee