Kas teadsid, et MyGames’i abiga leiad kiirelt oma püsiajale asendusmängija?

Kuna väljakuid on piiratult ning harrastajaid tuleb pidevalt juurde, on tipptunnil vaba tenniseväkjakut raske leida. Seetõttu on enamik aktiivsetest tenniseharrastajatest broneerinud endale pikemaks perioodiks püsiaja.

Selle sama püsiaja profiili saad luua ka MyGames’i rakenduses. Siin on vähemalt 5 põhjust, miks seda teha tasuks:

  1. Profiili juures saad ära märkida kõik selle püsiliikmed ning vajalikud detailid, mida on hea teada ka teistel, kes selle püsiajaga seotud – aeg, koht, hind jne. Kui Sul tekib vajadus midagi mängu detailides muuta, saavad mängupartnerid sellest ka kohe automaatselt teate. Hoiad kokku aega, mis muidu kuluks teiste mängijate teavitamiseks.
  2. Oma püsiaja profiili saad kutsuda jälgima piiramatul hulgal huvitatud sõpru, nii MyGames’i siseselt, kui ka neid, kes veel MyGames’i kasutajad pole. Kui Sina või keegi teine püsiaja liikmetest ei saa parasjagu tennist mängima tulla, leiate jälgijate seast minutite või isegi sekunditega asendaja! Hoiad märkimisväärselt kokku aega, mis muidu kuluks asendaja leidmiseks.
  3. Suurendades oma püsiaja jälgijate hulka, tõstad oluliselt asendaja leidmise tõenäosust.
  4. Kui Sul on mitu erinevat püsiaega, loo MyGames’is kõigi nende profiilid. Nii hoiad kogu püsiaegadega seotud info mugavalt ühes keskkonnas.
IMG_2603

Step 1

Ava rakendus, kliki “Alusta” nupul ning vajuta “Loo mäng”.

TEINE_SCREEN-1

Step 2

Pane oma mängule nimi, vali tase ning tee vajadusel mäng privaatseks, et seda näeksid ainult sina, sinu sõbrad ja kutsutud jälgijad!

KOLMAS_SCREEN

Step 3

Lisa mängu toimumise aeg ja koht.

NELJAS_SCREEN

Step 4

Sisesta mängijate arv ja kutsu MyGames’i kasutajatest mängukaaslased oma gruppi!

NB! Kui sõbrad ei ole veel MyGames’i kasutajad, lase neil esmalt end kasutajaks regada ning seejärel leiad nad juba rakenduse kasutajate seast.

Palju õnne! Oled edukalt loonud oma püsiaja grupi ning lisanud sinna oma
mängupartnerid. Et kõik toimiks, on veel vaja ainult jälgijaid!

Big data näitab, et asendaja kiireks leidmiseks võiks sinu püsiajal olla vähemalt 10 jälgijat. Nii on kindel, et keegi neist ikka saab ja tahab sinu asemel platsile tulla.

VIIES_SCREEN

Step 1

Ava rakenduses oma grupp ning vali jälgijate nimekiri!

KUUES_SCREEN

Step 2

Kutsu vähemalt 10 sõpra oma püsiaega jälgima. Otsi sõpra rakenduse kasutajate seast või…kui tal ei ole veel MyGames’i rakendust, saada talle kutse meilile!

Palju õnne! Sul on nüüd püsiaja grupp jälgijatega ning kui pead olema ämma sünnipäeval, leiad endale asendaja paari klikiga.

Sinu MyGames 🙂