Kui sul väljak hea (ja vaba), siis püüa seda teistelegi näidata!

Kui oled üks neist, kellel on tenniseväljak oma eramu juures, on sul ühest küljest tennisesõbrana kindlasti väga vedanud! Vaba väljak olemas, millal iganes seda ise soovid! Samas, kas oled kunagi kokku arvestanud ja võrrelnud, kui sageli väljakut ikkagi ise kasutad ning kui suure osas ajast seisab see siiski tühjana? Suure tõenäosusega võiks väljak palju rohkem mängurõõmu pakkuda, kui ta täna kasutuses on. Ja isegi kui sa väljakut parasjagu ei kasuta, kaasnevad sellega ikkagi teatavad ülalpidamiskulud, nagu näiteks hooldus, valgustus, videovalve jm. Võib-olla oled isegi teinekord mõelnud väljakualust maad muul otstarbel kasutada või lausa maha müüa?

MyGamesil on sulle lahendus – „väljakute Airbnb“. Just, see toimib samal põhimõttel, nagu näiteks hooajalise, tühjalt seisva korteri väljaüürimine. Lihtsalt tee ennast meie süsteemis kasutajaks, sea oma väljak üles ning vaid mõne klikiga on sinu väljak veebi ja mobiilirakenduse kaudu kättesaadav kõigile tennisesõpradele, kes alati mänguvõimalusi otsivad! Määra ise hinnad, päevad ja kellaajad, mis tingimustel ja millal sinu väljak broneeritav on. Kui soovid, võid oma väljaku süsteemis nähtavaks ja broneeritavaks teha ka vaid oma sõpruskonnale, kes hea meelega sinu väljakul mängimas käiksid, kui näeksid, millal see vaba on. 

Lisaks täituvuse parandamisele aitame sul ka kulusid ja aega kokku hoida. MyGamesilt saad tellida nn „court in the box“ automatiseerimislahenduse, mis võimaldab sinu väljaku täiesti iseteenduslikuks muuta, juhtides unikaalse koodi abil näiteks läbipääsu, valgustust, aga soovi korral ka veekraani, kaameraid jm funktsioone. Nii naudid täielikku sõltumatust ja võid jälgida millal- ja kust iganes, kuidas broneeringud ja maksed liiguvad ning kuidas sinu väljak sulle raha teenib!

Kokkuvõttes pakud teistele rohkem mänguvõimalusi, teenid ise rohkem raha ja naudid rohkem vaba aega. Viimast võid rakendada näiteks… lihtsalt rohkem tennist mängides! 🙂

Küsi pakkumist oma tenniseväljaku automatiseerimiseks: info@mygames.ee