Kus mure kõige suurem, seal MyGames kõige lähem

Kui sinu juhtida on väiksem, nii umbes nelja väljakuga tennise- või padelikeskus, siis ilmselt oled kogenud, et keskuse ladusaks toimimiseks on sul vaja ise pidevalt erinevate ülesannetega tegeleda – broneeringuid jälgida, maksete laekumist ja raamatupidamist kontrollida jne. Keskuse käimashoidmine on seotud arvestatava kulubaasiga administraatoritele, haldusele ja hooldusele, lisaks peab aeg-ajalt tegema investeeringuid nii väljakute olukorra kui ka muude olmetingimuste parendamiseks. Teistele mängurõõmu pakkumine võib sinu jaoks tähendada järjest kasvavat töökoormust.

MyGames’il on sulle lahendus – väljakute automatiseeritud juhtimine. Aitame sul muuta väljakud täiesti iseteeninduslikuks, juhtides broneerimissüsteemi kaudu nii makseid, läbipääsu, kui valgustust. Soovi korral aitame juhtida ka näiteks kaamerate tööd ja isegi kastmissüsteemi. See võimaldab sul märkimisväärselt oma töökoormust ja halduskulusid vähendada ning võimaldab muuta keskuse kasvõi ööpäevaringselt kasutatavaks, ilma et peaksid ise kohapeal olema, uksi avama või broneerimistasusid koguma vms. Lihtsam haldus ja vähem kulusid – kuidas see sobiks?

Lisaks sellele saad MyGames’i näol endale usaldusväärse koostööpartneri, mitte lihtsalt teenusepakkuja.  Pakume terve rea turundusideid, -tegevusi ja -materjale ning aitame neid ka rakendada, et sinu väljakuid veel tõhusamalt müüa. Pakume platvormiga liitujale soovi korral tasuta kodulehte koos integreeritud broneerimiskalendriga. Esimene kuu on MyGames’i broneerimissüsteem Teile tasuta, et saaksite ilma kohustusteta veenduda selle kasulikkuses. Iseenesestmõistetavalt pakume ka jooksvat kliendituge, oleme alati olemas ja alati lähedal.

Kokkuvõttes pakud teistele rohkem mänguvõimalusi, teenides ise rohkem raha ja nautides vaba aega. Viimast võid rakendada näiteks… lihtsalt rohkem tennist mängides! 🙂

Küsi pakkumist oma tenniseväljaku automatiseerimiseks: info@mygames.ee