MyGames kandideerib koostööle tennisemaailma tipptööstusega

Maailma üks suurimaid tennise e-kaubamajasid, Tennis-Point ja sporditehnoloogia valdkonna eestkõneleja SportsTechX otsivad globaalse ambitsiooniga põnevaid tennise startup’e, kellesse investeerida ning läbi koostöö uusi ärivaldkondi arendada.

MyGames’i poolt arendatava nn “Tennis court in the box” ehk tenniseväljakute automatiseerimislahenduse eesmärk on aidata tenniseväljakuid efektiivsemalt hallata ja tennist harrastajatele kättesaadavamaks teha. Oleme toodet testimas ja näeme, et seda kontseptsiooni on võimalik pakkuda tervikliku tootena väljakuomanikele üle maailma.

Usume, et tarkvarast ja riistvarast koosneva komplekti turustamine Tennis-Point’I kaudu ei teeks mitte ainult selle kättesaadavust väljakuomanikele lihtsaks ja mugavaks, vaid avaks ka e-kaubamaja jaoks täiesti uue turunišši. Just seetõttu oleme otsustanud ka ise koostöövõimalusi otsida ja kirjeldatud partnerlusele kandideerida.

Võimalikud arengud koostöö osas peaksid selguma veel 2020. aasta jooksul ning hoiame oma jälgijaid uudistega kindlasti kursis.

Lisainfo: info@mygames.ee