MyGames laiendab fookust ka teistele reketialadele ja pallimängudele

MyGames´i tuntakse põhiliselt kui tenniseväljakute broneerimisplatvormi ja automatiseerijat. Tõsi, tennis on olnud algusest peale meie lähtepunkt ning suur osa DNA-st. Ka meie broneerimissüsteemis on põhiliselt tenniseväljakud, kuid hoolikas silmapaar leiab ka mõned padeli- ning rannavolleväljakud. Lõppenud suve ja kasvava huvi valguses soovime aga fookust veelgi laiendada ja oleme võtnud eesmärgiks liidestada enda süsteemiga ka teiste spordialade väljakuid.

Oleme näinud ja saanud tagasisidet, et MyGames’i lahendus sobib hästi kõigile reketialadele ning just neile esimese fookusena keskendumegi – lisaks tennisele on meie huviorbiidis padel, sulgpall, squash ja Eestiski populaarsust koguv pickleball. Kuid lisaks reketialadele vaatame järjest enam ka erinevate pallimängude poole nagu näiteks võrkpall, jalgpall ja korvpall. Esimesed pallimängude väljakud on katsetusena Tallinna Teaduspark Tehnopol rannavõrkpalli ja Pärnu Rannaareeni näol juba meie broneeringusüsteemis olemas.

Fookuse laiendamise eesmärgiks on parendada ligipääsu veelgi rohkematele sportimisvõimalustele, tuues reketi- ja pallimängude alad inimestele lähemale ja muutes nende väljakute leidmise, broneerimise ning kasutamise lihtsaks ja mugavaks.