MyGames liitus Tehnopolis Bolti ja teiste tuntud iduettevõtetega

2020. aasta alguses liitus MyGames Tehnpoli Startup Inkubaatoriga, eesmärgiga jõuda kogenud mentorite, ekspertide ja äriinglite abil vajaliku investeeringuni ning stabiilse käibeni.

Suhtusime koostöösse suure pühendumisega, et inkubatsiooniprogrammist saadavat väärtust enda jaoks maksimaalselt rakendada. Programmi lõppedes võime täie kindlusega öelda, et Tehnopoli Startup Inkubaator on igale alustavale startup-tiimile kindel place-to-be! 

Tänu Tehnopoli toetavale meeskonnale, laiale ja väga kogenud mentorvõrgustikule, kasulikele koolitustele jm üritustele saab kokku just selline komplekt kompetentse, mida üks  varajase faasi iduettevõte vajab. Iga tiimiga tegelev võtmementor aitab paika panna kõige tõhusama plaani, kuidas eesmärkide ja investeeringute suunas liikuda. 

Programmi sümboolsel „lõpuaktusel“, 15. juunil 2021 toimunud Demo Day’il pälvis MyGames ka Tehnopol Startup Inkubaatori legendaarse kuldse hokikepi, mis sümboliseerib ühe startupi teekonda läbi löökide ja litrite võimsa kasvukõverani. 

Kuldne hokikepp asetab MyGames’i samale auseinale enamike tuntud ning edukate Eesti iduettevõtetega, mis teeb sellest kahtlemata väga auväärse trofee, motiveerides meid veelgi enam pingutama.

MyGames tänab suurepärase koostöö eest kogu Startup Inkobaatori meeskonda, meie võtmementor Ivar Siimari, kogu ekspertide võrgustikku ning investoreid, kes meisse on uskunud! Tänaseks oleme juba liitunud Tehnopoli kasvuprogrammiga, kus meie uueks võtmementoriks on äriarendusjuht Martin Goroško.

MyGames pakub tennise- ja padeliväljaku omanikele väljakute väljarentimiseks platvormi, mis teeb need mängijatele kättesaadavaks hoopis uuel tasemel – lihtsalt ja kiirelt. Ettevõte kaasas 2021. a. algul investoritelt kuuekohalise summa ning valmistub juba järgmiseks rahakaasamiseks rahvusvahelise laienemise toetamiseks. MyGames’i lahenduste vastu tuntakse huvi ning läbirääkimised käivad potentsiaalsete klientidega näiteks Soomes, Šveitsis, aga ka Dubais, Kuveidis jt riikides.