MyGames loob maailma suurimat tenniseväljakute jagamisplatvormi

Saage palun tuttavaks – MyGames on jagamisplatvorm, mis toob tennise mängijatele lähemale – kiirelt ja lihtsalt.

Globaalset turgu vaadates võib öelda, et arvestataval hulgal tennisefännidest koduomanikel on tagaaias oma tenniseväljak, mis on ühest küljest väga mugav, võimaldades igal ajal oma lemmikhobiga tegeleda. Teisalt seisavad need väljakud suurema osa ajast kasutuseta ning tähendavad omanikele isegi tühjana seistes regulaarseid hoolduskulusid ning teatud aja tagant investeerimisvajadust.

Pärnust lendu läinud idufirma pakub üksik-, era- ja avalike väljakute, samuti väiksemate keskuste haldajatele ülilihtsaid ning kiireid lahendusi oma väljakute väljarentimiseks. Teatavasti on mängijaid alati rohkem kui väljakuid ja nõudlus tennise järele alati suurem, kui olemasolevad väljakud vastu võtta jõuavad. MyGames’i platvormil saab iga väljakuomanik oma väljaku vaid mõne minutiga müüki panna. Seeläbi loob platvorm tenniseharrastajatele uusi mänguvõimalusi ning pakub eraväljakute omanikele täiesti uut tuluteenimise võimalust.

Margus Randmäe

MyGames’i tegevjuht ja kaasasutaja Margus Randmäe lisas:

“Samuti oleme valmis lisateenustena pakkuma ka väljakute täielikku automatiseerimist. Mänguaja broneerimisest ja maksetest kuni läbipääsu, valgustuse ja isegi turundustegevusteni. Jaga mängurõõmu ja pane väljak teenima, vabanedes samal ajal administreerimiskoormusest ja -kuludest. Naudi lihtsalt rohkem vaba aega, kasvõi ise tennist mängides!”

Lisaks varade tootluse tõstmisele väljakuomanike jaoks on MyGamesi missiooniks tuua tennis mängijatele lähemale. “Soovime rahvusvahelisel turul pakkuda suurte tennisekeskuste kõrval kiiret ja soodsat alternatiivi tennise mängimiseks ka neile harrastajatele, kelle jaoks traditsioonilise klubimudeli kinnine formaat ja kõrge hinnatase on seni ligipääsu piiranud.” täpsustas Randmäe ettevõtte missiooni . MyGames soovib muuta tennise harrastamise lihtsaks, mugavaks ja kättesaadavaks, seda nii väljaku omaniku kui mängija vaatest.

Mängijal tekib ligipääs väljakutele, mis on iseteeninduslikud, avatud ning paindliku kontseptsiooniga. Lihtsalt leia-broneeri-maksa-mängi! “Ole sõltumatu ja vaba liikmetasudest, mängi just siis ja seal, kus seda soovid! Tenniseväljaku kasutamine võiks ju olla sama lihtne, kui äpist toidu tellimine ja sama spontaanne ja lõbus, kui sõit elektritõuksiga!” lisas Randmäe. “Me võtame tennisest parima, toome selle tänapäeva ja võimaldame kõigil soovijatel sellest osa saada.”

MyGames on seni oma lahendusi arendanud, testinud ja parendanud Eesti turul, kus on kogutud hulgaliselt väärtuslikku tagasisidet nii era- ja avalike väljakute omanikelt, väiksematelt tennisekeskustelt kui ka suurtelt klubidelt. Iga kontakt on andnud olulise panuse aitamaks leida suunda ja sihtrühma, kellele ettevõte kõige enam väärtust võiks luua.

Egle Rumberg

Uulu tenniseväljaku haldaja Egle Rumberg võttis oma kogemuse kokku nii:

“See on veel parem lahendus, kui eelmisel aastal ette kujutada oskasin. Selle aasta ühe nädalaga on väljaku täituvus ja sellega kaasnenud tulu olnud samas suurusjärgus eelmise aasta ühe kuuga.”

Nüüd, kui platvorm on end tõestanud era- ja avalike väljakute ning väiksemate keskuste jaoks ning ettevõte on pälvinud hulgaliselt tähelepanu välisturgudel, avab MyGames oma väljakute jagamisplatvormi ka esimestel kaugematel turgudel. Septembri algul avati platvorm USA, UK, Austraalia ja Lõuna-Aafrika kasutajatele ning ettevalmistamisel on kohandused ka teiste suuremate turgude jaoks.

2021 alguses kaasas MyGames enam kui kuuekohalise summa tootearenduseks ja valideerimiseks ning 2021 lõpus sulgub rahastusvoor rahvusvaheliseks kasvamiseks. Läbirääkimised uue rahastuvooru investoritega on juba alanud ning MyGames pakub kõigile potentsiaalselt huvitatud investoritele võimalust kuni aasta lõpuni regulaarselt infoväljas olla, et välisturgude tulemustest ülevaadet omada ja selle pinnalt kaalutletud investeerimisotsus teha.

MyGames’i investorlistiga liitumiseks pole vaja teha muud, kui saata vastava sooviga e-mail aadressile margus@mygames.ee. Järgmise rahastuvooru täpsed tingimused tehakse huvitatud investoritele teatavaks eeldatavalt oktoobris-novembris.