MyGames pakub investeerimisvõimalust

Kui soovid anda omapoolse panuse tennisekogukonna aitamiseks ja seeläbi ka ise majanduslikult võita, siis hea võimalus selleks on investeerida MyGames’i. Nimelt oleme just praegu, 2020 sügisel kaasamas rahastajaid, kelle abil ja koostöös luua innovatsiooni tennisevaldkonnas.

Kaasame kogusummana 200 000 eurot 10% osaluse vastu ning investeerimisvooruga on võimalik liituda juba alates 5000 eurost. Oma soovist võib julgelt teada anda allpool toodud MyGames’i kontaktidel või võtta otse ühendust Eesti äriinglite võrgustikku EstBAN kuuluva juhtinvestori, Raigo Õunapuuga. Osa rahastusest on juba eelkokkulepetega kaetud ning huvi korral tasuks otsustada võimalikult kiiresti, sest rahastusvoor sulgub tõenäoliselt juba novembris.

Kaasatava raha abil arendame järgmise 12 kuu jooksul lõpuni ja valideerime oma toote, korraldame turundus- ja müügitegevuse maksimaalse turuosa hõivamiseks Eestis ning siseneme esimeste kontaktidega välisturgudele. 2021 lõpus planeerime juba järgmist rahastusvooru jõuliseks välisturgudele laienemiseks.

Täpsem info:

Margus Randmäe
MyGames kaasasutaja
margus@mygames.ee

Raigo Õunapuu
Juhtinvestor
raigo.ounapuu@syntaxinvest.com