MyGames’i tennise- ja padeliväljakuid koondav kaart pürib maailma suurimaks

Päris algusest peale oleme pidanud oma ülesandeks tuua tennis inimestele lähemale. Seda nii broneerimise lihtsuse kui väljakute üleüldise leitavuse mõttes. Viimase osas on meie lihast ja luust “otsingumootorite” töö hakanud vilja kandma. Oleme kogunud väljakute kohta usinalt andmeid üle terve maailma, neid korrastanud, süstematiseerinud ning järk-järgult kaardile toonud. Veel mõni hetk ja võime oma tennise- ja padeliväljakuid koondavat kaardirakendust nimetada maailma suurimaks. 

Tänaseks on MyGames’i kaardile märgitud juba 2147 tennise- ja padelikeskust veidi enam, kui 10 000 väljakuga üle terve Euroopa. Enamike keskuste küljest leiad ka kontaktandmed, et saaksid nendega ühendust võtta ja mängima minna, kus iganes Euroopas ringi seikled. Juba lähiajal pakume väljakuomanikele võimalust oma väljakud ka otse kaardilt broneeritavaks muuta, mis teeb mängija jaoks oma lemmikhobi harrastamise eriti lihtsaks

Peagi kanname kaardile ka USA väljakud

Veelgi suurem andmebaas väljakutest on meeskonna tagatoas töötlemisel ja korrastamisel, misjärel kanname kaardile ligi 36 000 tennise- ja padelikeskust ca 150 000 väljakuga, millest enamik asub USA-s. Selle liigutuse järel saab MyGames’ist vaieldamatult suurim tennise- ja padeliväljakuid koondav interaktiivne kaart maailmas.