MyGames´i uuenenud tootearenduse visioon loob olulisemalt suuremat väärtust nii mängijate kui väljakuomanike jaoks

Klassikalise startup-ettevõttena on MyGames tehnoloogilises mõttes seni tegutsenud prototüüp lahenduse baasil. Oleme oma toodet testinud nii Eestis kui välisturul ja saanud väärtuslikku tagasisidet ning kinnitust, millised võiksid olla meie toote peamised väärtused, eelised, erisused. Tänu sellele oleme tänaseks jõudnud punkti, kust järgmise sammuna saame prototüübi arendada valmistooteks. Selleks oleme oma uue CTO Maidu Üle eestvedamisel töötanud välja põhjaliku tehnoloogilise visiooni ja arenguplaani.

Esimese etapina võib hakata muutusi märkama meie veebilehel. Kui senini on MyGames´i  koduleht olnud rohkem meie ettevõtte virtuaalne visiitkaart, siis peale uuendusi on see kiire ja mugav ”värav”, kust väga lihtsalt leida ja broneerida mänguaeg meelepärasele väljakule. Kogu välise muutuse taustal ühtlustame oma tarkvara andmebaasid ja korrastame nende arhitektuuri. Lõpptulemuseks on kiirem, turvalisem ja kvaliteetsem keskkond, mis pakub nii mängijatele kui väljakuomanikele paremat kasutusmugavust. Teise prioriteedina ja järgmise etapina muudame veebiplatvormi kõrval ka oma mobiilirakenduse kasutajale mugavamaks.

Kolmandaks oluliseks tehnoloogiliseks sammuks on riistvara edasiarendus, mis võimaldavad spordiväljakuid veelgi lihtsamalt ja soodsamalt iseteeninduslikuks muuta. Kui varasemalt oleme automaatikaseadmete puhul kasutanud allhankel põhinevat koostöömudelit, siis tänu uue tehnoloogiajuhi Maidu Üle liitumisele on meil nüüdsest pädevus oma seadmeid ise komplekteerida ja toota ning selles suunas liigumegi. Uued seadmed tulevad praegustest kompaktsemad ja töökindlamad. Allhankest loobumine langetab ka automaatika hinda, mis loob võimaluse väljakuomanikele oma väljakute kiiremaks ja soodsamaks automatiseerimiseks.

Riistvara parenduse käigus loodaval tootel on senisest rohkem funktsionaalsust, võimaldades juhtida rohkem ahelaid. Lihtsustatuna tähendab see, et varasemalt suutis meie riistvara standardlahendus juhtida vaid kahte tegevust väljakul (nt kahe ukse läbipääsu või ust ja valgustust), uuel riistvaral on aga juba standardis võimekus juhtida kordades rohkem funktsioone. Näiteks mitme väljaku ust ja valgustust, lisaks vastavalt väljakuomaniku soovidele ka hoiukappe, veekraane või muid lisasid. Innovaatilisi funktsioone lisandub riistvara arenduse tulemusena veelgi. Uue lahendusena hakkab näiteks väljaku uks avanema automaatselt siis, kui mängija on oma telefoniga jõudnud uksest kindlaks määratud vahemaa kaugusesse, ilma, et peaks kiipkoodi või sõrmestikku kasutama. Oleme alati pidanud oluliseks kujundada spordiväljakute haldamise ja kasutamise homset päeva, mitte eilsete lahenduste kasutamist.

MyGames uues tarkvaras on olemas ka avatud API liides. Lihtsustatult tähendab see, et teistel tarkvaralahendustel on väga lihtne end meiega siduda. Väljakuomanikule annab see näiteks võimaluse ka juba olemasoleva broneerimissüsteemi kasutades müüa MyGames´i platvormil üksikuid ja tühistatud vabasid aegu ehk kasutada MyGames´i kui lihtsat müügiplatvormi ja kiiret kommunikatsioonikanalit mängijateni jõudmiseks. Mängija saab MyGames´i kasutajana ära märkida lemmikväljakud, millel vabanenud aegade kohta tuleb talle teavitus ja võimalus see ka kohe endale broneerida. Võrdluse saab tuua hotellindusest. Hotellil on oma töötav broneerimiskeskkond, kuid tubasid müüakse ka booking.com keskkonnas. Meie oleme nagu tennisemaailma booking.com. Oma lahendustega täiendame tennisekeskuste administratsiooni keskkonda. Nüüd on keskuste omanikel ülevaade broneeritud aegadest ning kiire ja lihtne võimalus muuta broneeritavaid aegu ja hindasid. Lisaks näevad omanikud ka keskuse statistikat.

Tänu uuenenud tehnoloogilisele visioonile on meil võimekus pakkuda väljakuomanikele kahte erinevat paketti: full service ja extension. Full service ehk täislahendus on neile väljakuomanikele, kellel puudub oma broneerimissüsteem või soovivad olemasolevat välja vahetada. Meie pakume väljaku automatiseerimiseks kogu vajamineva tehnika ning lisanduvad ka meiepoolne mängukalender ja makselahendus. Extencion pakett on neile, kes ei soovi olemasolevat süsteemi välja vahetada, kuid soovivad lisaväärtusena müüa läbi meie süsteemi üksikuid vabasid mänguaegu. Sellisel juhul on võimalik olemasolev lahendus MyGames´i platvormiga liidestada, infoga kiiresti suure hulga mängijateni jõuda ning väljakute täituvust maksimeerida.