Uusi mänguvõimalusi lisandub iga nädal!

Kevad tuleb alati ootamatult ja nii ka sel aastal. Kuna kehtivad piirangud ei võimaldanud varakevadel siseruumides mängimist, on esimeste soojade ilmadega paljud keskused oma välisväljakud esimesel võimalusel avanud. Keskuste avamisega on hoogsalt tööd teinud ka kogu MyGames’i meeskond.

Juba avatud

MyGames’i platvormil on broneerimiseks ja mängimiseks juba avatud: Pärnu Tennisekeskus (6 siseväljakut, 5+1 välisväljakut), Sauga Tennisehall (1 siseväljak + harjutusväljak), Uulu tenniseväljak (1 välisväljak), Paide tennis ja padel (2 tennise välisväljakut, 1 padeliväljak), Nurme tenniseväljak (1 välisväljak) ja MyGames Demoväljak (1 välisväljak).

Õige pea avanemas

Sindi tenniseväljakud (2 välisväljakut), Pärnu Kesklinna Tenniseklubi väljakud (4 välisväljakut) ja Pärnu Kalevi Tenniseklubi – Tulbi tenniseväljakud (1 välisväljak) ja Saviaugu tenniseväljakud (1 välisväljak).

Ettevalmistused käivad

Automatiseerimise ettevalmistused käivad ka Rakvere Rahvaaia tenniseväljakutel (3 välisväljakut), Rapla Tenniseklubi tenniseväljakul (1 välisväljak) ning Sauga tenniseväljakul (1 välisväljak), kus testime esmakordselt nö juhtmevaba tenniseväljakut päikesepaneeli abil. Broneerimissüsteemi ettevalmistused käivad juba ka Veeriku tennise- ja sulgpallikeskusega Tartus (5 tenniseväljakut/5 sulgpalliväljakut sisehallis, 2 väisväljakut).

Kui soovid ka enda väljaku(te)l MyGames’i broneerimissüsteemi kasutusele võtta, anna oma soovist teada aardessil info@mygames.ee