“Pärnumaa aasta toode” on MyGames’i automaatne tenniseväljak

Oktoobris toimus Pärnu Postimehe veergudel Pärnumaa aasta toote konkursi rahvahääletus. Parima toote või teenuse valimisele esitati kokku 19 nominenti, kelle hulgast lõpphääletusele pääses kümme parimat.

26. novembri õhtul anti Pärnu Koidula muuseumi aias üle tunnustused Pärnumaa selle aasta silmapaistvaimatele ettevõtjatele ja vabaühendustele. Teiste seas pälvis “Pärnumaa aasta toote” auhinna MyGames’i automaatne tenniseväljak.

Tegevjuht Margus Randmäe ei hoidnud häid sõnu tagasi:

“Loomulikult on selle üle väga hea meel, et ettevõtjate tööd märgatakse ja tunnustatakse! Oleme esimesel tegutsemisaastal suure pühendumisega oma lahendusi välja töötanud ja “Aasta toote” auhind on justkui tagasiside sellele, et midagi on vist õiges suunas läinud 🙂

Õnnilteme kõiki teisi auhinnasaajaid ja nominente, kellega koos Pärnumaa Tegijate konkursil osalemine meie jaoks suur au oli. Samuti tahan rõhutada, et see auhind, aga ka kogu meie tegevus üleüldiselt toetub suurepärasele koostööle. Olen ülimalt tänulik meie tiimile, keda kõrvalseisja ehk igapäevaselt ei näegi, aga kuhu lisaks tuumikmeeskonnale kuuluvad kümned tudengid, praktikandid, mentorid, investorid, arendus- ja turunduspartnerid, Tehnopoli Startup Inkubaator, Eesti Tennise Liit jpt. Suur aitäh teile!

MyGames’i demoväljak Pärnus ei ole lihtsalt iseteeninduslik palliplats. See on tervikkontseptsioon, mis hõlmab lisaks väljakule tarkvara ja riistvara, mille arendusse on meie meeskond ja koostööpartnerid viimase aasta jooksul väga palju aega, energiat, usku ja tahtmist panustanud. See on meie nägemus homsest tenniseväljakust. See on katselabor, innovatsiooni- ja arenduskeskus, kus me töötame välja ja testime lahendusi, mis aitaksid tenniseväljakuid efektiivsemalt hallata ja tennist kui spordiala (uutele) harrastajatele lähemale tuua.

Me mitmekesistame nii Pärnu linnaelanike kui külaliste vabaaja veetmise võimalusi ja oleme osa targast linnaruumist. Teeme täna ettevalmistusi oma lahenduste ja tehnoloogia eksportimiseks nii Euroopasse kui mujale.”