Üksi võid minna kiiresti, aga meeskonnaga lähed kaugele

MyGamesi filosoofia, tugevus ja kogu olemus on olnud algusest peale meeskond. Oleme pidanud oluliseks ja pööranud tiimi ülesehitusele väga palju tähelepanu. Usume, et meeskonna õigeaegne komplekteerimine ja ettevalmistus on ülioluline eeldus ettevõtte arenguks, et tulla toime kõigi protsessidega, olgu selleks tootearendus, müük, turundus, klienditugi, finantsid vm. Kes on need inimesed, kes MyGamesi igapäevaselt (ja sageli ka igaöiselt) veavad, toetavad ja tõukavad? ☺ Saage palun tuttavaks:

Kogu idee algataja ja autor, üks kahest MyGamesi asutajast – Janno Metsa. Kirglik tennisefänn, kelle taust on tugevalt seotud strateegilise planeerimise, ärijuhtimise, kvaliteedi- ja tarkvarasüsteemide juurutamisega. Janno juhtimisel kulgeb MyGamesis näiteks tootearenduse planeerimine, väljakute automaatikaseadmete arendus ja paigaldus, toodete ja teenuste hinnastamine. 

MyGamesi teine asutaja ja tegevjuht Margus Randmäe. Janno ja Margus on parimad sõbrad, kursusekaaslased ning kui Janno esimesi ideid tennisemaailma parendamiseks Margusele tutvustas, võttis viimane uuenduslikest plaanidest kohe vedu. Marguse taust on seotud ärinõustamise, ettevõtluse ning reklaami- ja turundusega ja lisaks üld- ja finantsjuhtimisele aitab ta MyGamesis kaasa ka turundustegevuste planeerimisele.

Arendusjuht Rauno Metsa on varasemalt juhtinud tarkvaraarendusprojekte- ja meeskondi nii Eestis kui mujal. Rauno on koos Janno ja Margusega ka varasemalt erinevaid tarkvaralahendusi edukalt üles ehitanud. Tema kaasamine MyGamesi arendusse oli igati loogiline asjade käik. Rauno on üles ehitanud suurema osa MyGamesi broneerimissüsteemist, loonud integratsioonid automaatikaseadmetega ning omab põhjalikku ülevaadet MyGamesi toote igast väiksemastki tehnilisest detailist.

Turundusjuht Taavi Tamm, kelle varasem töökogemus turunduse ja teenusedisaini valdkonnas ulatub sõna otseses mõttes Pärnust Manhattanini ja tagasi. Samuti on Taavi aidanud kümnetel tudengifirmadel läbi STARTER programmi oma eesmärkide poole liikuda. Juhtides MyGamesi ülimahukat turundusplaani ja tegevuskava, on Taavi fookus peamiselt suunatud just uute keskuste ja väljakute suunas, kellele läbi MyGamesi lahenduste väärtust pakkuda.

Arendaja Sander Jürgens on mees nagu orkester. Ja seda täiesti liialdamata, sest tarkvaraarenduse, koolitamise ja oma teiste ettevõtmiste juhtimise kõrvalt valdab Sander meisterlikult ka pillimängukunsti. Sander seisab hea kogu MyGamesi avaliku veebi, blogi jm front-end väljanägemise ning arenduse eest.

MyGamesiga juba liitunud väljakutele on turundustegevustes abiks meie sotsiaalmeedia spetsialist Anabell Halliste ning POS-materjalide spetsialist Genelyn All. MyGamesis ka oma ülikooli praktikat läbiviinud Anabell ja Genelyn seisavad igapäevaselt hea selle eest, et kõik liitunud väljakud kenasti pildis oleks, seda nii sotsiaalmeedias, blogis, uudiskirjades, kui ka siltide, viitade jm materjalide abil kohapeal. MyGames’i LinkedIni kanali ja üldise kodulehe sisu, aga ka digikampaaniate analüütika on Mariliis Meiusi koordineerida. Ka tema jõudis MyGamesi läbi ülikooli praktika. Tähelepanelikumad sõbrad on küllap märganud Mariliisi ka koos Taaviga „Äpust Ässaks“ projektis osalemas.

Tartu Ülikooli Pärnu kolledžist läbi praktika tulnud meeskonnaliikmeid on MyGamesis aga veel! Kliendihalduse projektijuht Alder Lepik aitab koordineerida suhtlust uute klientidega ning juhtida uued väljakud võimalikult ladusalt MyGamesi platvormile. Onboardingu ja klienditoe spetsialistid Ander Pabo ja Robert Piiskoppel hoiavad oma valvsat pilku ja toetavat kätt kõigil keskustel ja väljakutel, kes MyGamesiga liitunud on, aidates lahendada kõik jooksvad tehnilised küsimused.

Tootearenduse koordinaator Aver Allmere FOB Solutions OÜ-st on tasakaalustavaks jõuks MyGamesi asutajate kohati ulmeliste ideede ja reaalse tootmisprotsessi vahel, aidates kõik ärilised eesmärgid teisendada arendustegevusteks ning jälgides, et need omakorda planeeritud ajakavas ka kasutajatele kättesaadavaks jõuavad.

Tänu kasutajakogemuse- ja disainitiimile agentuurist DUX, koosseisus Kristian Lember, Mariin Petoffer, Bert Nool, Tiina Rasmussen ja Karin Pastak, on MyGames saanud oma näo ja iseloomuomadused, kõik vahvad värvid, fondid, illustratsioonid ja ka MyGamesi logo. Just selle meeskonnaga koos arendame ja disainime protsesse, mis vabasid väljakuaegu ja mängijaid kokku juhivad. Suure osa MyGamesi videosisust ja -vormidest on Merliin Vellendi ning Timo Hartikaineni produtseerimisel loonud agentuur VAAS.

Lisaks igapäevasele meeskonnale on MyGamesi supervõimeks ja salarelvaks advisorite võrgustik, kuhu kuuluvad meie juhtinvestor ja Estbani liige Raigo Õunapuu, Trind VC partner Ivar Siimar, Eesti Tennise Liidu peasekretär Allar Hint, treener ja endine tipp-tennisist Mait Künnap, eBay strateegiadirektor Henri Jaanimägi, Teaduspargi Tehnopol äriarendusjuht Martin Goroško.

MyGamesil on suur rõõm olla osa nii Tehnopoli- kui Pärnu startup kogukonnast, läbi Fowrardspace’i ühikontori, kus me igapäevaselt resideerume.