Vähem kulu, rohkem tulu – automatiseeri oma väljak ja naudi sõltumatust!

Iseteenindushotellid ning –spordiklubid on kõikjal juba levinud, üha enam hakkab selletaoline lahendus jõudma ka tennise ja padelisõpradeni.

MyGames’i väljaku automatiseerimislahendus võimaldab muuta Sinu väljakud täiesti iseteeninduslikuks, juhtides broneeringuid, makseid, läbipääsu, valgust ja muid funktsioone. Nii hoiad märkmisväärselt administreerimiselt kokku, paraneb väljaku täituvus ja naudid rohkem vaba aega – kasvõi ise tennist mängides!

MyGames väljaku automatiseerimine

Tänu MyGames’i broneerimis- ja marketplace platvormile on Sinu väljak nähtav kõigile rakenduse kasutajatele – just nagu Airbnb’s korteri väljaüürimisel. Mängija saab väljaku broneerida ja selle eest tasuda MyGames rakendusest või veebist ning ukse avada telefoni või personaalse koodi abil. 

MyGames väljaku automatiseerimine

Väljaku haldajana näed reaalajas ülevaadet kõigist broneeringutest, võid soovi korral ka ise aegu broneerida, kehtestada erihindu, lisada sooduskoode jpm. Kui tahad, võid väljaku ka vaid oma sõpradele nähtavaks ja broneeritavaks seadistada.   

Ei ole vahet, kas pead tennise- või padeliväljakut ärilisel eesmärgil või haldad kohaliku kogukonna väljakut. Kui Sinu hallata on üksik väljak või mitme väljakuga keskus, aitab MyGames’i terviklik automatiseerimislahendus halduskoormust ja kulusid oluliselt vähendada ning täituvust parandada.

Lahendus koosneb omavahel integreeritud kompaktsest riistvarast ning tarkvarast. Minimaalne kuutasu sisaldab nii seadme renti kui litsentsitasu, millele lisandub komisjonitasu vaid reaalselt tehtud broneeringutelt.

Küsi pakkumist: info@mygames.ee või +372 5811 6360