Õige aeg väljakuautomaatika tellimiseks on TÄNA!

Toas on juba mängitud küll ja kevad koondab mängijate mõtted väliväljakutele. Lumi on sulanud ühtmoodi nii suurte keskuste palliplatsidelt kui ka üksikutelt väljakutelt ja juba avanevad väravad, mille kaudu mängijad platsile pääsevad.

Küsi hinnapakkumist väljaku automatiseerimisele ja lase sel suvel hoopis meil nende väravate eest hoolt kanda. Võta meiega ühendust esimesel võimalusel, et saaksime varakult kontrollboksi komplekteerida ning alustada paigalduse planeerimisega.


Igakuine kulu koosneb kolmest reast:

  • Kontrollboksi rent 125€
  • Litsentsitasu 15€
  • Komisjonitasu 20% väljaku rendihinnast

* Esmakordsel liitumisel lisandub ühekordne paigaldustasu.
** Soovi korral võib kontrollboksi koheselt endale soetada (950€). Sellisel juhul vähenevad igakuised kulutused boksi rendi ehk 125€ võrra.


Automaatika tasub ära poole tunniga.

Väljakuautomaatika fikseeritud kulu on 140€ kuus ehk sinu automaatne töötaja küsib palka vaid 4,67€ päevas. Kui rendid väljakut hinnaga 10€/h ning arvestad maha 20% komisjonitasu, teenid automaatika kulu tasa, kui keskmiselt on väljak kasutuses veidi üle poole tunni päevas. Kui hind on kõrgem, ei kulu poolt tundigi.

Millised on MyGamesi lahenduse eelised?

Lihtne harrastajale. MyGamesi mobiilirakendusest leiad endale lähima väljaku ja saad selle mugavalt broneerida. Tasulise väljaku puhul saad ka otse mobiilist broneeringu eest tasuda. Väljaku juurde jõudes sisesta ukse sõrmistikul kood või ava läbipääs otse telefonist.

Kasulik väljakuomanikule. MyGamesi  lahendus võimaldab muuta Sinu väljakud täiesti iseteeninduslikuks, juhtides broneeringuid, makseid, ligipääsu, valgust ja muid funktsioone. Nii hoiad märkismisväärselt administreerimiselt kokku ja naudid rohkem vaba aega.

Säästlik keskkonnale. Tänu MyGamesi lahendusele on kõik väljakuga seotud ressursid kontrolli all. Väljaku valgustus põleb ja veekraan töötab vaid siis, kui väljakul on kehtiv broneering. Esimesena Põhja-Euroopas pakume ka 100% päikeseenergial toimivat terviklahendust.

Kuidas toimida, kui soovin oma väljaku automatiseerida?

  1. Anna meile oma soovist teada aadressil info@mygames.ee
  2. Võtame sinuga peagi ühendust ning täpsustame võimalused sinu väljakul. Kas aiad ja värav on olemas? Milline on lukusüsteem? Kas juhtida on vaja ka valgust? Kas väljaku juures on olemas elektrikilp või tuleks mõelda päikesepaneelile? jne
  3. Tellime vajalikud seadmed ja komplekteerime kontrollboksi.
  4. Lepime kokku paigaldusaja.
  5. Seame süsteemi üles, testime ning teeme sulle kiire koolituse.
  6. Kui oled hooajaks valmis, paneme väljaku tööle ning mäng võib alata.
  7. Küsimuste korral oleme alati vaid ühe telefonikõne kaugusel.


“See on veel parem lahendus, kui ette kujutada oskasin.”
Egle Rumberg, Uulu Põhikooli direktor, Uulu tenniseväljaku haldaja.