Uudiskiri Märts 2021















MyGames broneeringute kogumaht

Broneeringute kogumaht kasvas 138 000 euroni!

Tennisekeskuste sulgemisest hoolimata jätkab MyGames kasvamist. Käesoleval kuul jõudis platvormil registreeritud broneeringute kogumaht 138 000 euroni. MyGames’i kaudu broneeritavate keskuste arv kasvas veebruaris 25% ning väljakute arv lausa 138%.

Lähiajal on MyGames’iga liitumas tenniseväljakuid Rakverest, Raplast, Tallinnast, Tartust ja Pärnust. Kokkuvõtva ülevaate uutest liitujatest anname alati oma uudiskirjas. Jooksvalt saab liitujatel silma peal hoida MyGames’i Facebookis või Instagramis.

Loe numbritest lähemalt…

leAD Lake Nona Academy MyGames

MyGames kutsuti “Spordi ja heaolu iduettevõtete Silicon Valley’sse”

leAD Lake Nona Academy on 6 kuud kestev programm spordi ja heaolu valdkonna iduettevõtetele. Aprillis läheneb progammi järjekordne kandideerimisvoor, mille tulemusel valitakse 3-4 juunil välja uue hooajaga liituvad ettevõtted. Möödunud nädalal sai ka MyGames leAD meeskonnalt kutse kandideerima.

Loe lähemalt…

Jäänud on 1 nädal investeerimisvooru sulgemiseni

Lõpusirgal oleva vooruga on MyGames saanud juurde 11 investorit. Aitäh kõigile, kes on meie meeskonda ja ambitsioone usaldanud. Aitäh, Raigo Õunapuu, et oled juhtinvestorina kogu seda protsessi kureerinud.

Ühe vooru lõpp märgib järgmise ettevalmistuse algust. Kes uue vooruni oodata ei jõua, saab kasutada veel viimast “piletit” praeguse vooruga liitumiseks, sest käesolev voor sulgub ametlikult alles 31. märtsil. 

Tutvu MyGames’i onepager’iga, mis võtab kompaktselt kokku seni tehtu ja avab vaate tulevikku. Huvi korral võta ühendust:

Margus Randmäe 
MyGames tegevjuht ja kaasasutaja
margus@mygames.ee

Raigo Õunapuu
Juhtinvestor
raigo.ounapuu@syntaxinvest.com

MyGames broneerimissüsteem

Hea aeg broneerimissüsteemi vahetada

Kui oled jännis oma olemasoleva tarkvaraga või haldad broneeringuid ikka veel Excelis, on praegu hea aeg tõhusamale broneerimistarkvarale mõeldaTennisekeskused on suletud veel vähemalt 11. aprillini, me jõuame sind ümber kolida. 

  • MyGames meeskond on abiks, et üleminek meie süsteemile kulgeks võimalikult kiirelt ja lihtsalt.
  • Vajadusel aitame integreerida kliendibaasi, seadistada broneerimis- ja maksetingimused, koolitada personali või paigaldada ja ühendada automaatikaseadmed
  • Kui soovid, saad meie käest ka tasuta kodulehe.

Loe edasi ja leiad vähemalt 5 põhjust, miks liituda MyGames broneerimissüsteemiga

Innovatsiooniosak MyGames

Innovatsiooniprojekt Eesti Kunstiakadeemiaga hakkab jõudma vaheetapini

Pea kaks kuud kestnud innovatsiooniotsing on jõudnud poolele teele. Distantsõpe ei ole koostööd kuidagi pidurdanud. Virtuaalne töö EKA tudengite ja juhendajaga on olnud sujuv, toote prototüüp on kulleriga kihutanud Pärnu, Tallinna ja Tartu vahet ning disaini põhialused hakkavad välja joonistuma.

Juba mai lõpus saame näidata visiooni MG väljakuautomaatika uuest rätsepaülikonnast. Juuresoleval pildil aga lihtsalt mõned “teaserid” võimalikust tulemist.

*Projekti toetab EAS Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.

MyGames Kuidas end piirangute ajal vormis hodia

Mait Künnap: Kuidas end piirangute ajal vormis hoida?

Juba teist korda küllaltki lühikese aja jooksul istuvad tennisesõbrad kodus ja ootavad pingsalt välihooaja algust. Uurime endiselt tippmängijalt ja tänaselt tipptreenerilt kuidas see ooteaeg üle elada. MyGames küsib, Mait Künnap vastab: Kuidas end piirangute ajal vormis hoida?

Loe lähemalt…

MyGames on Teaduspark Tehnopol  liige


Eesti Tennise Liidu ametlik koostööpartner

PS: Kui tahad meie arengutega jooksvalt kursis olla,
tule meie sõbraks ka Facebookis, Instagramis
Linkedinis ja hoia pilk peal meie blogil.

Facebook

Instagram

LinkedIn

Website

MyGames – Lihtsalt rohkem tennist!


This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*