Uudiskiri Juuni 2021









Uudiskiri Juuni 2021








MyGames kaardirakendus

MyGames’i tennise- ja padeliväljakuid koondav kaart pürib maailma suurimaks

Päris algusest peale oleme pidanud oma ülesandeks tuua tennis inimestele lähemale. Seda nii broneerimise lihtsuse kui väljakute üleüldise leitavuse mõttes. Viimase osas on meie lihast ja luust “otsingumootorite” töö hakanud vilja kandma. Oleme kogunud väljakute kohta usinalt andmeid üle terve maailma, neid korrastanud, süstematiseerinud ning järk-järgult kaardile toonud. Veel mõni hetk ja võime oma tennise- ja padeliväljakuid koondavat kaardirakendust nimetada maailma suurimaks

Loe rohkem…

MyGames uued väljakud

Uusi mänguvõimalusi muudkui lisandub!

Viimase uudiskirja avaldamise järel on MyGames’i kaudu broneeritavaks saanud Sindi tenniseväljakud, Pärnu Kesklinna Tenniseklubi väljakud, Pärnu Kalevi Tenniseklubi Tulbi väljakud ja Saviaugu väljakud, CG Tennis Rehe tenniseväljak Muhumaal ning rannatennise väljakud Sportland Rannaareenil Pärnu rannas. Automatiseeritud on kolm Rakvere Rahvaaia tenniseväljakut koos klubihoonega ning kaks Rapla tenniseklubi väljakut.

Ettevalmistamisel on veel mitmeid keskusi nii automatiseerimise, kui broneerimislahendustega. Sealhulgas avame loetud päeade pärast päikesepaneeli toitel toimiva automaatväljaku Pärnu külje all Saugas.

Broneeri väljak!


MyGames tehnopolis

MyGames liitus Tehnopolis Bolti ja teiste tuntud iduettevõtetega

2020. aasta alguses liitus MyGames Tehnpoli Startup Inkubaatoriga, eesmärgiga jõuda kogenud mentorite, ekspertide ja äriinglite abil vajaliku investeeringuni ning stabiilse käibeni. Tänu Tehnopoli toetavale meeskonnale, laiale ja väga kogenud mentorvõrgustikule, kasulikele koolitustele ja muudele üritustele saab kokku just selline komplekt kompetentse, mida üks  varajase faasi iduettevõte vajab.

Programmi sümboolsel „lõpuaktusel“, 15. juunil 2021 toimunud Demo Day’il pälvis MyGames Tehnopol Startup Inkubaatori legendaarse kuldse hokikepi, mis sümboliseerib ühe startupi teekonda läbi löökide ja litrite võimsa kasvukõverani.

Loe rohkem…


Hea võimalus anda omapoolne panus tennisemaailma edendamisse

2021 aasta algul kaasasime investoritelt kuuekohalise summa Eesti turu vallutamiseks ning esimeste välisklientideni jõudmiseks. Liigume planeeritud kursil ning valmistame juba ette järgmist rahakaasamist 2021. aasta III kvartalis

Tänu koostööle ja tagasisidele Eesti tenniseväljakute omanikelt ning haldajatelt oleme tänaseks leidnud oma toote „retsepti“ ja teame täpselt, milliseid lahendusi erinevat tüüpi tennisekeskused vajavad. Järgmise rahastusvooru eesmärgiks ongi väljatöötatud lahenduste lõplik paketeerimine ning intensiivne laienemine välisturgudele. Plaan ja eeltöö maailma suurima tennise- ja padeliväljakute andmebaasi loomise näol on juba tehtud.

Soovime laienemisplaanide elluviimiseks kaasata 750 000 eurot ja ületada aastase perioodi jooksul 10 000 kasutaja ning 1,5 miljoni eurose kogukäibe piiri.

Kui tunned investeerimise vastu huvi ja soovid meie plaanidest täpsemalt teada, kirjuta julgelt margus@mygames.ee

Loe rohkem…


Käivad ettevalmistused välisturgudele laienemiseks

Viimastel kuudel on arendusmeeskond suurt rõhku pannud platvormi ettevalmistustele välisturgudele laienemiseks. Lõpusirgel on self-onboardingu arendus, mis võimaldab väljakuomanikul oma väljaku kiirelt ja lihtsalt ise müüki panna. Just nii, nagu korteriomanik oma elamise Airbnb’sse üles riputab. Esmane eesmärk on väljakuomanikele kätte anda ülilihtne broneerimisplatvorm, mille seadistamisele ei kulu üle 5 minuti. Keskuse lisamise järel saab broneerimissüsteemile soovi korral juurde lisada makselahenduse, väljakuautomaatika jne.

Esimeste turgudena sihitakse Suurbritannia, Belgia ja Hispaania tenniseturge. Samuti tuntakse MyGamesi toote vastu juba aktiivset huvi ja peame läbirääkimisi potentsiaalsete klientide ja partneritegaDubaist, Kuveidist jm Pärsia lahe piirkonnast.

Loe rohkem…

Las väljak töötab ise!

Veeda Jaanid väljakul!

Sõida saarele või Rakverre, aga ära reketit unusta. Mängida saab igal pool!

CG Tennis Rehe

CG Tennis Rehe

Kunstmurukattega väljak Muhumaal. Kõrval väike terrass toolidega.

Rakvere Rahvaaia tenniseväljakud

Rahvaaia tenniseväljakud

Kolm savi-liiva väljakut ja klubihoone sauna, kaminaruumi ja terrassiga.

MyGames on Teaduspark Tehnopol  liige


Eesti Tennise Liidu ametlik koostööpartner

PS: Kui tahad meie arengutega jooksvalt kursis olla,
tule meie sõbraks ka Facebookis, Instagramis
Linkedinis ja hoia pilk peal meie blogil.

Facebook

Instagram

LinkedIn

Website

MyGames – Lihtsalt rohkem tennist!


This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*