Uudiskiri Mai 2021

















100% Pärnu tenniseväljakutest nüüd MyGames’is!

Kohalikud elanikud ja Pärnus suvitajad saavad sel suvel MyGames’i rakendusest ja veebist broneerida kõiki Pärnus asuvaid tenniseväljakuid

Väljakuaja broneerimiseks ei ole vaja teha muud, kui avada mobiilirakendus, leida sobiv väljak ja mänguaeg, broneering kinnitada ning õigel ajal väljakule ilmuda. 

Broneeri mänguaeg siit…


Uusi mänguvõimalusi lisandub iga nädal!

MyGames’i platvormil on broneerimiseks ja mängimiseks juba avatud: Pärnu Tennisekeskus (6 siseväljakut, 5+1 välisväljakut), Sauga Tennisehall (1 siseväljak + harjutusväljak), Uulu tenniseväljak (1 välisväljak), Paide tennis ja padel (2 tennise välisväljakut, 1 padeliväljak), Nurme tenniseväljak (1 välisväljak) ja MyGames Demoväljak (1 välisväljak).

Õige pea avame Sindi tenniseväljakud (2 välisväljakut), Pärnu Kesklinna Tenniseklubi väljakud (4 välisväljakut) ja Pärnu Kalevi Tenniseklubi väljakud – Tammsaare tn (1 välisväljak) ja Saviaugu tn (1 välisväljak) ning ettevalmistamisel on veel mitu põnevat keskust nii automatiseerimise, kui broneerimislahendustega.

Loe lähemalt…

E.Rumberg MyGames

E.Rumberg: “See on veel parem lahendus, kui eelmisel aastal ette kujutada oskasin.” 

Meie jaoks on tenniseharrastajate kõrval alati olnud kesksel kohal ka väljakuomanik. Oma demoväljakut avades seadsime endale hüpoteesi, et suudame tenniseväljaku tulu tõstahoides samal ajal märkimisväärselt kokku väljakuomaniku aega, higi ja kulusid.

Alljärgnev kasutajakogemus ei vajagi pikemat sissejuhatust. “Selle aasta ühe nädalaga on väljaku täituvus ja sellega kaasnenud tulu olnud samas suurusjärgus eelmise aasta ühe kuuga.” – ehk kasutajakogemus, mida lihtsalt peab jagama…

Loe Egle kogemusest lähemalt…


Innovatsiooni- ja koostööprojekt EKA-ga jõudis ootusi ületava lõpptulemuseni

Aasta algul käivitus MyGames’i ja Eesti Kunstiakadeemia Tööstusdisaini tudengite koostööprojekt, millega otsiti parimat võimalikku vormi ja lahendust MyGames’i väljakuautomaatika seadmele. Kogu koostöö EKA-ga ja selle tulemus ületas kõige paremas mõttes kõiki ootusi. Igaks kohtumiseks olid tudengid põhjalikult valmistunud, alati suutsid mõne uue lahendusega üllatada ning kordagi ei jäänud kinni sellesse ühte või esimesse lahendusse. Selle parimaks tõestuseks ka juuresolev pilt.

Põhjalikult on läbi töötatud seadme funktsionaalsusarvestades seejuures nii väljaukuomaniku, paigaldaja kui ka kasutaja vajadustega. Suurt rõhku on pandud ka seadme vastupidavusele erinevates ilmastikuoludes, selle kaitsmisele nii vandaalide kui putukate eest jne

Vaata, milline sai lõpptulemus ja kuidas kommenteerivad tulemust autorid ise.


Proovi MyGames’i broneerimissüsteemi muretult

  • Ei mingit liitumistasu. Sinu väljaku(te) ülesseadmine on täiesti tasuta.
  • Ei mingit kuutasu. Oma teenuste eest küsime tasu vaid siis, kui kalendrisse ilmub maksev klient.
  • Aitame integreerida kliendibaasi, seadistada broneerimis- ja maksetingimused, vajadusel koolitame personali jne.
  • Pakume terve rea turundusideid, -tegevusi ja -materjale ning aitame neid ka rakendada. 
  • Pakume jooksvat kliendituge, alati olemas, alati lähedal.

Võta meiega ühendust info@mygames.ee ja aitame Sind kiirelt pardale.


Üksi võid minna kiiresti, aga meeskonnaga lähed kaugele

MyGamesi filosoofia, tugevus ja kogu olemus on olnud algusest peale meeskond. Oleme pidanud oluliseks ja pööranud tiimi ülesehitusele väga palju tähelepanu.
Usume, et meeskonna õigeaegne komplekteerimine ja ettevalmistus on ülioluline eeldus ettevõtte arenguks, et tulla toime kõigi protsessidega, olgu selleks tootearendus, müük, turundus, klienditugi, finantsid vm.

Kes on need inimesed, kes MyGamesi igapäevaselt (ja sageli ka igaöiselt) veavad, toetavad ja tõukavad? Saage palun tuttavaks…


Nurme tenniseväljak

Kõvakattega väljak – tule proovi, mis tunne oleks mängida US Openil.


Paide tennis ja padel

Kaks TOPCLAY kattega tenniseväljakut ja üks padeliväljak.

MyGames on Teaduspark Tehnopol  liige


Eesti Tennise Liidu ametlik koostööpartner

PS: Kui tahad meie arengutega jooksvalt kursis olla,
tule meie sõbraks ka Facebookis, Instagramis
Linkedinis ja hoia pilk peal meie blogil.

Facebook

Instagram

LinkedIn

Website

MyGames – Lihtsalt rohkem tennist!


This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*